• 0342 317 29 00

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Sayın Doç. Dr. Mehmet Erol Hocamızın Düzenleme Kurulu Eş Başkanlığını üstlendiği 3. Uluslararası Sanat ve Estetik Sempozyumu Fakültemizde gerçekleştirildi. 

4 Nisan 2019 tarihinde Fakültemize ait Ömer Asım Aksoy konferans salonunda Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ali GÜR, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hülya ARSLAN EROL, Sempozyum düzenleme kurulu, sempozyum katılımcıları ve öğrencilerimizin de katılımı ile Açılış Töreni gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayıp Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hülya Arslan Erol, Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ali Gür, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı’nın konuşmaları ardından çağrılı konuşmacılarımız Doç. Dr. Melinda Kostelac, Doç. Dr. Ljubica Jocic Knezevic, Prof. Dr. Alaybey Karoğlu ve  Açılış Konuşmacısı Prof. Dr. Adnan Tepecik’in sunumlarıyla sona erdi. 

 

Dr. Öğr. Üyesi Tahir Çelikbağ imzalı tablo, Kıymetli Dekanımız Prof. Dr. Hülya Arslan Erol tarafından Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ali Gür'e  teşekkür hediyesi olarak takdim edildi.

Tören sırasında sayın dekanımız ve rektörümüz tarafından Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı, Düzenleme Kurulu Eş Başkanı Doç. Dr. Mehmet Erol, açılış konuşmacısı Prof. Dr. Adnan Tepecik ve Dr. Öğr. Üyesi Ceren Yıldırım'a; Sempozyum Çağrılı Konuşmacıları Doç. Dr. Melinda Kostelac, Doç. Dr. Ljubica Jocic Knezevic ve Prof. Dr. Alaybey Karoğlu’na teşekkür plaketileri takdim edildi.

Açılış töreninin ardından fuaye alanındaki sergi ve sınıflarda yapılan sempozyumlar ile 3 gün süren etkinlik, Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencilerinin de desteğiyle başarılı bir şekilde yürütüldü.